Prišel je čas…

YouTube slika preogleda

Jebi ga. Pride tako. Stvari enostavno ne klapajo več in naenkrat ugotoviš, da je potrebno vlagati veliko preveč napora v eno stvar, ki bi jo z ustreznim prijemom lahko rešil bistveno prej. Potem sem, kot je to svoje čase delal Baltazar, nekaj časa tuhtal, razmišljal, gruntal IN… EUREKA!

Umislil sem si novo ljubico. Malo sem pobrskal po internetu (ja, jebi ga, vem…) in jo opazil. Nekaj podobnega sem sicer že imel v mislih prej, ampak… Ko sem zagledal to lepoto, te obline in krivulje… Izgledala je tako, kot da je narejena da jo moški v roke zgrabi. Odločitev je padla. Moja bo! Takoj sem poklical posrednika (ja, jebi ga, vem…) in se pozanimal, kje jo lahko najdem. Že isti dan je bila pri meni doma. Priznam, da sem jo takoj “preizkusil”. :twisted:   Odpeljal sem jo v klet in jo dobesedno zlorabljal v vseh možnih položajih. Ko že nisem mogel več in sem mislil, da ima tudi ona zadosti, sem položil roko na njo. P…a, šele segrela se je orenk.

Ok, nekdo bo rekel: “Pizda si prasec!” Sem. Kaj naj rečem. Po drugi strani pa sem naveličan te stvari opravljati ročno. In še nekaj vam povem. I like getting dirty. Zato jo bom zlorabljal tudi danes in jutri in pojutrišnjem in… Dokler se ne bom naveličal. Ali dokler se ne bo naveličala ona. Čeprav dvomim da bo kdorkoli od naju kdaj naveličan.

Glejte… Ne sodite prehitro. Ko vam jo predstavim, bo tudi vam jasno, zakaj. Dragi moji, to je…

Gertruda.

 • Share/Bookmark
 

6 komentarjev na “Prišel je čas…”

 1. mojcas pravi:

  ahahaha :) jaz sem najprej pomislila na kitaro :)

 2. Špelca pravi:

  Eh, Nemka. Ne bi imel rajši Jožice? :lol:

 3. tejkla pravi:

  sem pa misnla , da si začel telovadit na kakšni hudi mašini :)

 4. buba švabe buba švabe pravi:

  Hehe, js sm bil prepričan, da je električna kitara. Pol pa odprem slikco, pa je navad hilti… :P

 5. Dusko pravi:

  Kako malo moški potrebujemo, da smo srečni! Gerdtruda praviš… In če izgovoriš tisti “r” še malo bolj iz grla, da je slišati bolj seksi… RRRRRRRRR

 6. Locitev pravi:

  To pa so ,.. pravi trenutki!

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !